Timberbygg Actionbilder Klostergata-DSC03197
Byggeprosessen skal bli best mulig for deg som kunde

Timberbygg er en entreprenør med hovedkontor i Trondheim. Våre dyktige medarbeidere leverer høy kvalitet på arbeidet som blir utført. Vi tar på oss alle typer oppdrag innen nybygg, tilbygg og rehabilitering. Vi er en totalentreprenør, med faste leverandører som er til å stole på, slik at byggeprosessen blir best mulig for deg som kunde.

Timberbygg tjenester_DSC03267
Nybygg.
Skreddersydde drømmer tar form

Vårt dedikerte team er klare til å gi liv til din drømmebolig. Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, derfor tar vi oss tid til å lytte til dine behov, ønsker og estetiske preferanser. Med fokus på bærekraftige byggemetoder og materialer, sikrer vi at ditt nye hjem ikke bare møter dagens standarder, men også legger grunnlaget for en grønnere fremtid.

Tilbygg.
Utvid din horisont med elegante løsninger

Enten du trenger ekstra plass for voksende familiebehov, et hjemmekontor eller bare ønsker å skape et mer åpent og luftig miljø, kan Timberbygg levere skreddersydde tilbygg som passer perfekt til din eksisterende struktur. Vi tar hensyn til både funksjonalitet og estetikk for å sikre at tilbygget integreres sømløst med det eksisterende bygget og gir deg den ekstra plassen du trenger.

Rehabilitering.
Gir din bolig et solid løft

Eldre bygg som fortjener nytt liv, tilbyr Timberbygg omfattende rehabiliteringstjenester. Vårt team kombinerer tradisjonelle håndverkstradisjoner med moderne teknologi for å bevare byggets karakter samtidig som vi oppgraderer det til dagens standarder. Enten det er restaurering av historiske elementer eller oppgradering av energieffektivitet, er vi dedikert til å bevare arven samtidig som vi skaper et komfortabelt og moderne miljø.