Timberbygg Actionbilder Klostergata-DSC03232

Lærlingplass i Timberbygg

Som lærling hos oss vil du erfare hvordan det er å jobbe med faget du utdanner deg til å arbeide innenfor, i et stødig og stort selskap som bistår givende og spennende prosjekter.

Opplæringskontoret følger deg tett underveis, samtidig som vi i Timberbygg gir deg god opplæring og oppfølging i prosjektene du kommer til å jobbe på. I tillegg vil du som læring få både teoretisk og praktisk samlingsbasert opplæring i Timberbygg akademiet.

For oss er det viktig at du viser hva du kan, ikke bare på andres, men også på egne initiativ. 

Fra du starter lærlingetiden din hos oss vil du jobbe tett med en fadder, og vårt mål er at du skal kunne avslutte den godt rustet til å bestå svenneprøven. Etter endt lærlingetid er det mange lærlinger som får tilbud om fast ansettelse ved bestått prøve. 

Vi er godkjent lærebedrift i tømrerfaget. 

For oss er det å være lærebedrift veldig givende. Vi drar nytte av den ferske kompetansen lærlingen har, samtidig som vi får anledning til å gi av vår erfaring og kunnskap til de unge håndverkerne.

Utplassering

Under et utplasseringsopphold får du muligheten til å teste ut i praksis det du lærer teorien om på skolen. Du får muligheten til å bli kjent med oss, og vi med deg. Snakk med de du jobber sammen med, vis interesse og still spørsmål. De elevene som utmerker seg med god innsats under utplasseringen får ofte lærlingeplass hos oss når tiden er inne for det.

Ta kontakt med
Anders Øiaas
på epost
eller telefon
Ønsker du lærlingeplass hos Timberbygg AS?