Vi søker dyktig tømrere

Timberbygg AS er et tømrerfirma med dyktige fagfolk som leverer høy kvalitet på det arbeidet som blir utført. Vi tar på oss mange typer oppdrag som nybygg, tilbygg, rehabilitering, etterisolering og totalentrepriser. På grunn av stor etterspørsel er vi på utkikk etter flere dyktige tømrere i området Trondheim. Vi er i dag 27 hyggelige kolleger i Timberbygg AS.

Vi søker dyktige tømrere!

Vi søker tømrere som vil være med på å bygge fremtiden! Hos Timberbygg vil du ha muligheten til å jobbe med spennende prosjekter i et kreativt og innovativt miljø. Vi er opptatt av å skape unike og bærekraftige byggverk som både imponerer og varer lenge.

Som tømrer hos oss vil du få muligheten til å jobbe med alt fra tradisjonelle byggemetoder og innovative materialer. Vi ønsker å være i forkant av utviklingen i bransjen, og som en del av teamet vil du ha muligheten til å lære og utvikle deg sammen med oss.

Vi søker deg som er lidenskapelig opptatt av tømrerfaget og som alltid strekker deg etter å bli bedre. Du er nøyaktig og kvalitetsbevisst i ditt arbeid, og du trives med å jobbe både selvstendig og i team. Du er også en lagspiller som er flink til å kommunisere og samarbeide med andre.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode utviklingsmuligheter og et inkluderende arbeidsmiljø. Hvis du er klar for å ta tømrerfaget til nye høyder sammen med oss, så er du hjertelig velkommen til å søke jobb som tømrer hos Timberbygg!

Vi ønsker fortrinnsvis tømrere som har noen års erfaring.

Vi forutsetter at kandidater snakker norsk.

Spørsmål til stillingen kan retts til daglig leder Anders Øiaas på mobil 40002201 eller epost til jobb@timberbygg.no