Rehabilitering bolig

På Øvre Singsaker har vi ferdigstilt et omfattende rehabiliteringsprosjekt.
Eneboligen fra 1915 er bygd i en flott Jugendstil.
Byggherre ønsket at det utvendige uttrykket av huset også kunne gjenspeiles inne.
Vi i Timberbygg har vært totalentreprenør på prosjektet, og har styrt både prosjektering- og utførelsesfasen.
Alle overflater fra kjeller til og med 2.etasje er rehabilitert, og eneboligen har nå fått tilbake den sjarmen som huset fortjener.
I godt samarbeid med Interiørarkitekt Brit Hassel, har boligen fått et betydelig løft med mange spennende løsninger og overflater.
Av tekniske leveranser er det blant annet montert et nytt balansert ventilasjonsanlegg fra Økovent AS. Alle ventilasjonskanaler er lagt skjult i konstruksjonen uten bruk av synlige innkassinger.
All belysning og varme har trådløs styring, og er utført av Berg & Wigum A/S. Takbelysning består av både pendler og downlights. For å skape en god kontrast i belysningen er det benyttet LED-strips i takene på bad, kjøkken og noen soverom.
Listverket som ble vagt er tidsriktig til husets byggeår. Taklisten består av totalt 3 stk. lister som er montert sammen til en stor taklist.
Vinduer og dører og listverk er malt i NCS S0500N. Tak- og karmlister er levert av Bergene Holm AS, og gulvlister er levert av Rindalslist As. Med valg av forskjellige farger og tapet kommer listverket virkelig frem til sin rett.
Den originale trappen mellom 1 og 2 etasje har fått ny parkett i alle trinn.
Bad i 1. etasje og kjeller har spennende overflater med et moderne uttrykk. Badet i 2. etasje har flis som er mer tidsriktig til huset.
Timberbygg takker alle våre samarbeidspartnere og leverandører for et spennende og vell gjennomført byggeprosjekt. Værnes As rørlegger utførte rørleggerarbeidene, og murarbeidene ble utført av Murtec As. Maxbo Proff Trondheim leverte det meste av byggevarer.
En stor takk til byggherre for et utfordrende og artig oppdrag.
Vi kan opplyse om at byggherre stortrives i sitt nye hjem, utført i god Timberbygg-kvalitet!

1234567.1789101112131415161718.218.318191921222122232425262728