Utbedring av takterrasse

Samtidig som en lekkasje i terrassegulvet skulle utbedres, ønsket denne kunden også å bytte terrassebordene på hele terrassen. Vi demonterte de eksisterende terrassebordene og beslagene langs ytterveggene. Der lekkasjen hadde vært ble den fuktskadde kryssfineren byttet ut. Etter rengjøring av underlaget ble ny takpapp lagt over hele terrassen. To ekstra sluk ble også montert for å bedre avrenningen av regnvann. Etter at nye beslag ble montert på veggene startet vi med det nye terrassegulvet. Kunden valgte å bruke upigmentert Royalimpregnerte terrassebord med riller. Dette er terrassebord som krevet minimalt med vedlikehold, og som har en vakker overflate.

Timberbygg takker for oppdraget og ønsker kunden mange fine sommerdager på den nye terrassen.

3 4

5 6

7 8

9 1

2