Tilbygg og rehabilitering av tommannsbolig, Byåsen

I løpet av januar i år startet vi med ett større totalentrepriseprosjekt på Byåsen i Trondheim. Oppdraget gikk ut påtotalrehabilitering av en tomannsbolig innvendig, samt oppføring av et tilbygg.Et godt samarbeid med byggherre og våre underentreprenører gjorde dette til vellykket prosjekt med god kvalitet! Vi startet oppdraget med å rive ut deler av eksisterende konstruksjon i tomannsboligen.

Deretter startet jobben med å bygge det opp igjen.I eksisterende bolig bygget vi et helt nytt bad, et nytt vaskerom, monterte ei ny trapp, skiftet ut hele det elektriske anlegget samt røropplegg for vann og avløp, ny platekledning på alle vegger og tak som ble sparklet og malt og la nye heltre furugulv på de fleste gulvflater.Vi monterte også et nytt kjøkken og nye innredninger på bad og vaskerom.

Tilbygget startet vi med i mars mens tekniske fag jobbet med eksisterende del. Utvendig består tilbygget av royalimpregnert kledning, og på taket er det montert royalimpregnerte takbord.Med oss på prosjektet har vi hatt hele sju underentreprenører som har vært under vår styring og kontrakt. Vi vil takke alle involverte for et godt samarbeid i prosjektet!Vi vil også takke Byggherren for tilliten og vårt gode samarbeid underveis!

Bilde 5 Bilde 4 Bilde 3 Bilde 2 SAMSUNG Bilde 15 Ytterveggsventiler i tre som vi har behandlet med royalimpregnert olje for å få lik utseende som panelet Panelet har flere forskjellige profiler som vi har vekslet mellom på ytterveggen for å få mer «liv» i fasaden» Bilde 10 Bilde 11 Bilde 12 Bilde 13 Bilde 14