Vinterhage til jul

Etter flere somre med svært varierende utevær bestemte denne familien seg for at nok var nok, og ville bygge en vinterhage. Timberbygg hjalp til med tegninger og søknader, før spaden ble stukket i jorden. Den gamle verandaen ble fjernet og nye fundamenter ble støpt. I gulvet ble det lagt vannbåren gulvvarme med egen frostsikker kurs, og gulvbelegg som gjør at konstruksjonen ikke blir skadet selv om det kommer litt regnvann inn dersom dørene blir stående åpen. Glassfeltet mot sør kan åpnes og foldes sammen slik at det blir en 3 meter bred åpning ut mot verandaen. Det ble satset på mest mulig glass i gavelen og mønt himling som gir god romfølelse. På veggene ble det montert stående taktro-bord, og veggen mot huset ble beiset svart, noe som gir en røff og spennende brytning mot hvite vinduskarmer og himling.

Vinterhagen er nå ferdig innredet til jul, og vi har fått vite at juletreet skal få sin faste plass i det nye rommet. Timberbygg håper de får en fin julefeiring og takker for oppdraget!

 

16 18 19 1 2 7 8 9 12 15