Luftig jobb på Rica Nidelven

Timberbygg fikk i oppdrag å bytte ut ca 70 meter med baldakiner over terrassene i 6. etasje. Treverket i de gamle baldakinene var råttent, og derfor modent for utskifting. Dette er et spesialprosjekt som gir oss litt andre utfordringer enn det vi driver med til vanlig, noe vi synes er moro. For å unngå mest mulig forstyrrelser for gjestene på hotellet, så ble de nye baldakinene prefabrikkert på vårt lager. Vi klarte på den måten å få ned byggetida på plassen til 4 dager. Vi startet å demontere de gamle baldakinene på en mandag, de nye var ferdig montert på torsdag. I og med at dette er en jobb som foregår i høyden i et område hvor det ferdes mye mennesker, så må man ha ekstra fokus på sikkerhet. Vi sperret av området nedenfor under arbeidet for å hindre at 3. person kom i fare, mens de som jobbet på taket brukte fallsikring.

 

Timberbygg takker for oppdraget!

 

SAMSUNG Rica Nidelven (19)

SAMSUNG SAMSUNG

Rica Nidelven (5) SAMSUNG

SAMSUNG