Tilbygg Heimdal

Timberbygg fikk i slutten av 2012 oppdrag med å bygge et to etasjes tilbygg til en tomannsbolig på Heimdal. Så i starten av februar i år startet vi med betongarbeidet. Vi støpte her en ringmur, og plate på mark. Deretter gjorde vi tilbygget ferdig utvendig, før innvendig arbeid startet opp. Innvendig arbeid var å bygge et bad i 1etg, samt å gipse alle bygningstekniske vegger og tak. Vi leverte også trapp mellom 1. og 2. etg via vår underleverandør Tydal Trappefabrikk. Tilbygget ble ferdigstilt i starten av juni.

 

Men vårt oppdrag stoppet ikke der! Byggherre ønsket også at eksisterende bad i 2etg i  tomannsboligen ble renovert. Dermed var det bare å finne tid i mannskapsplanen til å få dette utført. Badet ble derfor ferdigstilt nå i slutten av september.

Vi takker for oppdraget, og et godt samarbeid gjennom hele byggeprosessen.

Hilsen oss i Timberbygg!

 

10 11 2 3 4 6 7