Etterisolering av enebolig

Timberbygg fikk i oppdrag å etterisolere en enebolig på Heimdal, samt bygge om garasjen i enden av boligen til to soverom. Det skulle leveres nye vinduer, kledning og takrenner på hele huset.

Vi etterisolerte ytterveggene med 10 cm isolasjon, la på ny vindsperre og ny tømmermannskledning. De nye vinduene var med 3-lags glass, og sammen med at loftet etterisoleres med 20cm vil dette gi en betydelig reduksjon i fyringsutgiftene. Samtidig øker også komforten da temperaturfallet over natta blir mye mindre, og trekken fra de gamle vinduene blir borte. Rundt vinduene lagde vi en ny omramming som vil gi fasaden et løft i forhold til den gamle «70-tallsfasaden».

Sted: Klokksteinveien, Heimdal

Byggherre: Rune Uhrenholdt Jacobsen og Hanne Brevik Svarlien

Ferdig!
Bernt isolerer
Tommy monterer vindsperre